ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η Ολιστική Διατροφή είναι ουσιαστικά η πρόληψη ή θεραπεία διαφόρων καταστάσεων του οργανισμού με τη βοήθεια ανεπεξέργαστων, αγνών τροφίμων σε ισορροπία και ποικιλία, ούτως ώστε να μεγιστοποιήσουν ή επαναφέρουν την υγεία και τη ζωτικότητα στον οργανισμό. 


Η Pure Philosophy οργανώνει  ολιστικά εργαστήρια διατροφής  που μπορείτε  με απλά υλικά και στην πράξη να μάθετε  να φροντίζεται   για την καλή υγεία και τη ζωτικότητα σας.

Σε αυτά τα τρίωρα εργαστήρια θα μάθετε πως να επιλέγετε τροφές και να παρασκευάζετε γεύματα που ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα , αποτοξινώνουν  και μας γεμίζουν ενέργεια.

Θα εκπλαγείτε από  την τεράστια θεραπευτική αξία της  σωστής τροφής !


Ο Αριστοτέλης έλεγε: «ο τρόπος με τον οποίο θα γεράσουμε, θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο έχουμε ζήσει». Οι διατροφικές συνήθειες λοιπόν, καθορίζουν  τη φυσική κατάσταση και υγεία του οργανισμού μας , υπογραμμίζοντας  ότι η πλήρης υγεία χωρίς υγιεινή διατροφή είναι αδύνατη.


Πρόκεται για μια σειρά τεσσάρων αυτόνομων εργαστηρίων  που  χωρίζονται στις παρακάτω ενότητες :

-Φτιάχνω τροφές με προβιοτικά. 

-"Γαλακτοκομικά" προϊόντα από ενεργοποιήμενους  ξηρούς καρπούς. 

-Καλλιέργεια  φύτρων και αποτοξινωτικοί χυμοί .

-Ωμοφαγικά γλυκά χωρίς  ζάχαρη .


Σε  όλα τα εργαστήρια ολιστικής διατροφής  γίνεται  επί  τόπου παρασκευή , δίνονται αναλυτικές οδηγίες  και   παρέχεται  η  πρώτη  ύλη για να ξεκινήσετε στο σπίτι.

Αυτά τα εργαστήρια θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια  συνειδητή επιλογή τροφών που θεραπεύουν αντί να πληγώνουν το σώμα σας, έχοντας μεγαλύτερη επίγνωση σχετικά με την προέλευση και τον τρόπο παρασκευής της τρόφης που καταναλώνετε. 


Η σωστή διατροφή είναι ένας τρόπος αυτοσεβασμού !

Εκπαιδεύτρια σε αυτά τα εργαστήρια είναι η κα Βίβιαν Βουλγαράκη, λάτρης της Ολιστικής Ζωής η οποία επέλυσε τα δικά της προβλήματα υγείας καταναλώνοντας

 « καθαρές» τροφές και προβιοτικά,παθιάστηκε γι αυτό τον τρόπο διατροφής & διαβίωσης και θέλησε να το μοιραστεί και με άλλους ανθρώπους.


Η κα Βουλγαράκη είναι πιστοποιημένη Σεφ Ωμοφαγικής διατροφής και εμψυχώτρια Ολιστικής υγείας. ¨Εχει παρακολουθήσει πολλά εργαστήρια παρασκευής ¨ζωντανών¨ τροφών στη Σουηδία, Άγγλια και Ολλανδία.

Εκτός απο την  Ελλάδα διοργανώνει εργαστήρια Ολιστικής διατροφής, στο Λονδίνο, τη Βουδαπέστη &  το Άμστερνταμ.