Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

Η PURE PHILOSOPHY είναι μια νέα Κρητική εταιρία που βασίζεται στην ολιστική ομορφιά. Πιστεύει, ότι οι καλές διατροφικές συνήθειες, η συστηματική άσκηση, η επιστροφή στη φύση, ο επαρκής ύπνος και η φροντίδα του προσώπου και του σώματος μας με οργανικά προϊόντα, θα πρέπει να γίνουν μέρος της καθημερινότητας μας.

Η έμπνευση της προέρχεται από την Κρητική φύση. Βότανα παγκοσμίως γνωστά για τις αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχουν, παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο, χαρούπι, μέλι, θυμάρι, φασκόμηλο, είναι μερικές από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί.

Στο όμορφο και χαλαρό studio GREEN THERAPY που διαθέτει στο Ηράκλειο της Κρήτης , Παπαναστασίου 59 (τηλέφωνο 2810 323999) , μπορείτε να απολαύσετε ολιστικές υπηρεσίες ευεξίας και ευζωίας αποκλειστικά με τα προϊόντα Agnotis της εταιρίας.

Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε τα οργανικά προϊόντα της εταιρίας αλλά και να βρείτε  πρώτες ύλες για τη χορτοφαγική ή ωμοφαγική σας διατροφή.

Η Pure Philosophy επίσης διαθέτει ένα μεγάλο κτήμα που καλλιεργεί την πρώτη της ύλη και εκεί επίσης οργανώνει Ολιστικές Κυριακές που περιλαμβάνουν ήπια άσκηση και χορτοφαγικό πρωινό, από τον Απρίλιο μέχρι και τον Οκτώβριο αλλά και εργαστήρια Ωμοφαγικής διατροφής σε μικρές ομάδες.

Παράλληλα υπηρετώντας τον όρο Ολιστική ζωή, διοργανώνει πολυήμερες εξορμήσεις στα πιο όμορφα και απόμερα μέρη της Κρήτης συνδυάζοντας έτσι την ευεξία, τη χαλάρωση και τη αντιοξειδωτική Κρητική Ωμοφαγική διατροφή…