ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

logo_ecocertECOCERT

Tο πιστοποιητικό ECOCERT είναι το πιο αυστηρό και διάσημο πρότυπο μεταξύ των κατασκευαστών φυσικών και βιολογικών καλλυντικών. Βρείτε την εταιρεία μας, Pure Philosophy P.C. μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο. ECOCERT GREENLIFE clients στο http://ap.ecocert.com/gloperators/

CRUELTY FREE

The Humane Cosmetics Standard for cosmetics, toiletries and personal care. Αυτό το logo είναι  η εγγύηση ότι  δεν έχουν διεξαχθεί ή ανατεθεί πειράματα σε ζώα σε καμία φάση της παρακευής του τελικού προϊόντος από την εταιρεία, από τα εργαστήρια ή από τους προμηθευτές. Η πιστοποίηση είναι για όλη την γκάμα της εταιρείας και όχι  για μεμονωμένα προϊόντα. Συνηθίζεται να αναφέρεται ως BUAV.

EU ORGANIC

Το Ευρωπαϊκό οργανικό logo. Ευρωπαϊκή οργανική πιστοποίηση. Πιστοποιεί ότι τα καλλιεργήσιμα συστατικά ενός προϊόντος είναι το λιγότερο 95% οργανικά καθώς και ότι προέρχονται από οργανικές καλλιέργειες.

ΕΟΦ

Γνωστοποίηση Νόμιμης Κυκλοφορίας Καλλυντικών Προϊόντων στην Ελληνική Αγορά από τον ΕΟΦ

CPNP

Ανάρτηση στην Πύλη Κοινοποίησης Καλλυντικών Προϊόντων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου CPNP (Cosmetic Products Notification Portal).