ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ

Η Pure Philosophy στα πλαίσια μιας Ολοκληρωμένης Φυσικής Ζωής , διοργανώνει σεμινάρια μιας ημέρας στην ύπαιθρο της Κρήτης που σαν στόχο έχουν να εξερευνήσουμε άγνωστες πτυχές του νησιού, να γνωρίσουμε ξεχασμένες παραδόσεις να χαλαρώσουμε με τις Ολιστικές Θεραπείες της Pure Philosophy, να γνωρίσουμε τους εαυτούς μας και να του  προσφέρουμε αγάπη, καλοσύνη και ευγένεια.

Τα σεμινάρια “Living Kindly” βασίζονται στη φιλοσοφία ότι για να μπορεί κάποιος να συμπεριφέρεται ευγενικά στο περιβάλλον που ζει, πρέπει πρώτα να συμπεριφερθεί με ευγένεια και καλοσύνη στον ίδιο του τον εαυτό.

«Θα πρέπει πρώτα από όλα να γνωρίζουμε τον εαυτό μας καλά για να μπορέσουμε να τιμήσουμε αυτό το όμορφο πρόσωπο που είμαστε.»

Woman relaxing by meditation/yoga

Στα σεμινάρια, οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να αναγνωρίσουν τις ανάγκες τους για αγάπη προς τον εαυτό τους σε σωματικό, πνευματικό και κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο.

Παροτρύνονται σε πράξεις καλοσύνης και ευγένειας ο ένας προς τον άλλο ακόμα και αν είναι ξένοι μεταξύ τους… και όλα αυτά για να μάθουμε να τιμάμε τους εαυτούς μας και να βελτιωνόμαστε συνεχώς σε αυτή τη διαδικασία.

Τα «Living Kindly» πραγματοποιούνται στην Κρήτη από το Μάιο έως και τον Οκτώβριο και οι δραστηριότητες τους ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες της  ομάδας.

Αν επιθυμείτε να οργανώσουμε μαζί ένα Ολιστικό πρόγραμμα «Living Kindly » στην Κρήτη επικοινωνήστε μαζί μας στο : info@agnotis.eu